פפפ

לוגו המכון והפקולטה

יצא לאור- קרימיניתון 9

ינואר 24, 2018

קרימיניתון מספר 9 יצא לאור!

תודה רבה למירי מסקל על העריכה, ולסגל המכון ולסטודנטים היקרים על העשייה וההישגים שיש להתגאות בהם.

המשך עשייה פוריה ומובילה!

ערב סרט ודיון לתלמידי התואר הראשון

ינואר 16, 2018

תלמידי התואר הראשון מוזמנים ביום שלישי 23.1.18 בשעה 17:45 לערב העשרה בנושא: דילמות בהפעלת מקורות חיים/סוכנים בהתמודדות עם טרור.

ד"ר סיימון פרי יעביר הרצאה מרתקת בשילוב קטעים מתוך הסרט בית לחם.

האירוע יתקיים באולם משפט מבוים, סמוך למזכירות קרימינולוגיה.

מצורפת הזמנה.

כולכם מוזמנים!

ביקור משפחת דרפקין

ביקור משפחת דרפקין במכון לקרימינולוגיה

נובמבר 23, 2017

שרה דרפקין, נינת מייסד המכון לקרימינולוגיה- פרופ' ישראל דרפקין, ואימה, בת' דרפקין, אשת הנכד, זכו לקבל סיור במכון לקרימינולוגיה ולשמוע על פועלו מפרופ' באדי חסייסי, ראש המכון, ופרופ' לסלי סבה, פרופסור אמריטי במכון.

פרסים

תכנית החונכות לסטודנטים שעברית אינה שפת אימם

אוקטובר 29, 2017

בשנה שעברה הוקמה בהצלחה תכנית החונכות לתלמידי שנה א' בתואר הראשון, שעברית אינה שפת אימם, במכון לקרימינולוגיה.

תכנית זו מעניקה לסטודנטים שלא דוברים עברית כשפת אם, תמיכה וליווי לאורך השנה ע"י תלמידי התואר השני ודוקטורנטים. החונכים מסייעים לסטודנטים בכל הקשור לשפה, ניסוח, הבנת הנקרא וכו'.

לאור הצלחת התכנית, אנו ממשיכים בה גם השנה וממליצים מאוד לכל סטודנט לתואר ראשון שמרגיש כי הוא זקוק לסיוע וליווי אישי, לשלוח מייל לנטע- netam@savion.huji.ac.il עם שם מלא ומספר תעודת זהות.

האוניברסיטה העברית

קול קורא למלגות על רקע סוציו אקונומי

אוקטובר 15, 2017

תלמידי התואר הראשון מוזמנים להגיש בקשות למלגה על רקע סוציו אקונומי, מטעם אגודת הסטודנטים והפקולטה למשפטים בשיתוף עם עיריית ירושלים.

את הבקשות יש להגיש לגב' יפה אליהו במייל: yafae@savion.huji.ac.il עד לתאריך 5.11.17.

לא תתקבלנה בקשות נוספות לאחר תאריך זה.

מצורף הקול קורא.