check
קול קורא להגשת תקצירים לכנס השנתי של האגודה הישראלית לקרימינולוגיה | המכון לקרימינולוגיה

פפפ

קול קורא להגשת תקצירים לכנס השנתי של האגודה הישראלית לקרימינולוגיה

31 יולי, 2016

קול קורא - האגודה הישראלית לקרימינולוגיה  - הכנס השנתי 2017
ימים רביעי-חמישי 17-18.5.2017
"פשיעה, קורבנוּת ומערכת אכיפת החוק: היבטים מקומיים ובינלאומיים"
Crime, Victimization, and Law Enforcement:
Local and International Perspectives

האגודה הישראלית לקרימינולוגיה שמחה להזמינכם/ן לכנס הדו-שנתי של האגודה שיתקיים בתאריכים 17-18 במאי 2017. התימה המרכזית של כנס האגודה מתמקדת השנה בהיבטים מקומיים ובינלאומיים של פשיעה וקורבנוּת ובמענים הקיימים להן במערכת אכיפת החוק. הכנס מציע לחוקרים, לתלמידי מחקר ולאנשי מקצוע בימה להצגת פעילותם המדעית בתחום הקרימינולוגיה בפני הקהילה הקרימינולוגית בארץ. הכנס מתקיים זו השנה השלישית וממשיך מסורת מתפתחת של דיון אקדמי פורה בתחום.
במהלך הכנס יוענקו פרסים מטעם האגודה הישראלית לקרימינולוגיה – פרס מפעל חיים, פרס על מאמר סטודנט/ית מצטיין, ופרס נשיא האגודה. "קול קורא" למועמדים יפורסם בקרוב מטעם יו"ר ועדת הפרסים, פרופ' שמחה לנדאו.
חוקרים ממוסדות אקדמיים או חוקרים עצמאיים מוזמנים להגיש עבודות מחקר להצגה בכנס. יתקבלו בברכה עבודות שנכתבו במגוון דיסציפלינות וכאלו הנשענות על מגוון מסורות תאורטיות ומתודולוגיות. ניתן להגיש הצעות להרצאות יחיד, למושבים נושאיים, לשולחנות עגולים ולפוסטרים בנושאים הקשורים לתימת הכנס. אנו מזמינים גם הצעות למיזמים או למיצגים אמנותיים מטעם גופים מקצועיים העוסקים בתחומי הקרימינולוגיה.
הצעה להרצאת יחיד: תכלול כותרת, שם המציג/ה ושיוך מוסדי, מילות מפתח (ניתן להתאימן לרשימת הנושאים שלהלן) ותקציר שלא יעלה על 200 מילים. על התקציר לכלול תיאור כללי של נושא ההרצאה וכן תיאור שיטת המחקר והממצאים, ככל שאלו רלוונטיים לנושא.
הצעה למושב נושאי: תכלול כותרת, שם יו"ר המושב, שמות המציגים ושיוכם המוסדי, מילות מפתח וכן תיאור קצר של נושא המושב ותקציר נפרד לכל הרצאה בו (עד 200 מילים כל אחד).
הצעה לשולחן עגול: הצעה למושב שבו תתקיים שיחה פתוחה בין המציגים בשיתוף הקהל, המתאימה למחקרים בהתהוות ולמחקרים מרובי-שותפים. ההצעה תכלול כותרת, שם היו"ר, שמות המציגים ושיוכם המוסדי, מילות המפתח ותקציר שלא יעלה על 200 מילים. על התקציר לכלול תיאור כללי של המחקר וכן תיאור שיטת המחקר, הממצאים והשאלות העולות מתוך העבודה על המחקר.
הצעה למיזם או למיצג אמנותי: תכלול כותרת, שם המציע/ה והמציגים ושיוכם המוסדי, מילות מפתח ותקציר שלא יעלה על 200 מילים. יישקלו פרויקטים אמנותיים וטיפוליים הקשורים בנושאי הכנס והעשויים להעשיר את חוויית הלמידה בו.
הצעה לפוסטר:  תכלול כותרת, שם המציג/ה ושיוך מוסדי, מילות מפתח ותקציר שלא יעלה על 200 מילים. הצעות לפוסטרים יתייחסו לעבודה בתהליך או לעבודה המציעה ממצאים ראשוניים.

דוגמאות למושבים נושאיים (ניתן להציע נושאים נוספים):

• קרימינולוגיה של המקום
  • המשפט הפלילי ויישומו
  • פשיעה מוסדית
  • מושב של עבודות תלמידי מחקר

את התקצירים יש להגיש לוועדה האקדמית של הכנס בצירוף שם, שיוך אקדמי/מוסדי, דוא"ל וטלפון. ההצעות יעברו שיפוט אקדמי מקצועי, כמקובל בכנסים מדעיים בינלאומיים.
דוא"ל של הוועדה האקדמית: israel.criminology.association@gmail.com
המועד האחרון להגשת הצעות  להרצאת יחיד, למושב, לשולחן עגול או למיצג הוא יום שלישי 31.1.2017.
המועד האחרון להגשת הצעות לפוסטר הוא יום שישי 31.3.2017.
הרישום לכנס:

רישום מוקדם (עד 31.3.17)

רישום החל מ-1.4.17

תשלום לכנס + חברות לשנתיים באגודה (2017-2018)

600 ש"ח

700 ש"ח

תעריף הכנס לסטודנטים * + חברות לשנתיים באגודה

300 ש"ח

350 ש"ח

תעריף לכנס בלבד ללא חברות באגודה

450 ש"ח

כל המציגים בכנס נדרשים להירשם אליו.
בברכה,
ד"ר טלי גל ד"ר חגית תורג'מן