עדכונים בעקבות התפשטות נגיף הקורונה

סגל וסטודנטים יקרים,

לאור ההתפתחות המהירה של משבר נגיף הקורונה והמאבק בהתפשטותו, להלן מספר עדכונים:

• כאמור, סמסטר ב' ייפתח  באיחור של שבוע (22/3/20) ויתקיים עד להודעה חדשה, במתכונת של הוראה מרחוק.

נשתדל ככל האפשר שהשיעורים יתקיימו במועדים המתוכננים. מורי הקורסים יעדכנו על האופן שבו תתבצע ההוראה מרחוק.

• הבחינות במועדי ב' ו- ג' (של סמסטר א') לא יתקיימו בקמפוס, אלא יעברו למתכונת של בחינות בית/עבודות קצובות בזמן.

מועדי ב' ו- ג' יתאפשרו אך ורק למי שנרשם עד לתאריך 22/3/20 בשעה 12:00 בטופס המקוון. סטודנט שלא יירשם עד למועד זה לא יוכל לגשת לבחינה. הנבחנים יחתמו על הצהרה המתחייבת בעבודה עצמאית בלבד ושמירה על טוהר הבחינות.

•  לא תתקיים קבלת קהל במזכירות ועובדות יחידת ההוראה תהיינה זמינות במייל במתכונת חלקית בלבד.

תואר ראשון- netam@savion.huji.ac.il

תואר שני- mirim@savion.huji.ac.il

אנו בפתחה של תקופה מאתגרת ולא ברורה והנהלת האוניברסיטה מקבלת החלטות תוך כדי תנועה ובהתאם להנחיית משרד הבריאות. אנא עקבו אחר הודעות המרצים בקורסים השונים והודעות מזכירות תלמידים.

ככל שאתם נתקלים בקשיים, תוכלו לפנות למורי הקורסים או/גם לדניאל יפה – יועצת תומכת מטעם דיקנט הסטודנטים במייל crim.adviser@mail.huji.ac.il  או בטלפון 052-4704055.

בנוסף, האוניברסיטה מאגדת את כלל העדכונים והקישורים השימושיים באתר האינטרנט.

אנו מקווים שהמשבר הזה יחלוף במינימום פגיעה בבריאות ובמקסימום למידה.

בברכה,

פרופ' באדי חסייסי- ראש המכון