מוסמך בהתמחות במדע פורנזי- עיוני | המכון לקרימינולוגיה

מוסמך בהתמחות במדע פורנזי- עיוני

מוסמך במסלול התמחות במדע פורנזי (מסלול עיוני)

תלמידי המסלול חייבים להירשם ללימודי ההשלמה. ניתן לקבל פטור מקורסים המופיעים ברשימה זו בהתאם ללימודי הבוגר, באמצעות פניה למזכירות המכון לקרימינולוגיה. חשוב מאוד: לימודי ההשלמה אינם נכללים בחישוב נקודות הזכות לתואר. מכסת לימודי ההשלמה תקבע בהתאם ללימודי הבוגר שנלמדו

בעלי תואר ראשון במשפטים פטורים מקורסי השלמה

קורסי בחירה 8  נ"ז

סמינר - קורס בהיקף של 4 נ"ז

סה"כ 40 נ"ז בכל התואר

לתוכניות הלימודים יש להיכנס לשנתון:

*קריאה מודרכת:

מטרת הקורס היא התודעות לטקסטים שונים בתחום התיאוריות הקרימינולוגית והפנולוגיות, כהעשרה לתכנים הנלמדים ביתר קורסי התכנית
הקורס מאפשר לתלמידים/ות להכירר ולהעמיק את ידיעותיהם/הן בספרות בנושאים מגוונים.
התלמידים/ות ירכיבו רשימת קריאה אישית עם מנחה הקורס, אשר תהווה בסיס לכתיבת מטלה אישית בתחום העניין הנבחר.

** פרויקט במדע פורנזי - (מחקרי ועיוני):

מטרת הפרויקט היא לאפשר לסטודנטים/ות שימוש בידע הנרכש במהלך הלימודים לתואר המוסמך, תוך שילוב התיאוריה והפרקטיקה של הפעילות המקצועית. הסטודנטים/ות ייזמו ויוציאו לפועל פרויקט מחקר, הרלוונטי לתחום המדע הפורנזי. הסטודנטים/ות ייפגשו באופן תדיר עם המורה האחראי/ת על הפרויקט במטרה למסור דיווח בע"פ על קצב ההתקדמות שלהם/ן ולדון בהמשך הפעילות. בסיום הקורס תוגש עבודת מחקר אינטגרטיבית, המסכמת את התהליך אותו עברו התלמידים בקורס.

***קורסי בחירה:

רשימת שיעורי הבחירה תתפרסם בשנתון האוניברסיטאי לקראת פתיחת שנת הלימודים. ניתן לקחת קורסי בחירה המשובצים בימים ובשעות של תכנית הלימודים בהתמחות באכיפת חוק. לחלופין ניתן לקחת קורסי בחירה מתכנית הלימודים הרגילה של המכון לפי תחום העניין או ימי הלימוד של כל תלמיד/ה באופן אישי. ניתן יהיה לשלב את לימודי הבחירה ביום נוסף בשעות אחה"צ או הבוקר.

הלימודים במכון מתקיימים גם ביום שלישי.

ניתן לצפות בפרטי הקורסים באתר השנתון האוניברסיטאי

לאתר הרישום